JOI 22.03.2012: FC Vaslui - FC Brasov LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

joi, 22 martie 2012 |

FC Vaslui a câstigat fără nici o emotie meciul de la Piatra-Neamt cu Ceahlăul, luându-si astfel revansa pentru înfrângerea suferită în tur. Echipa lui Augusto Inácio a jucat din nou foarte bine, a făcut spectacol si începe din nou să spere la titlu.
Augusto Inacio: "Singurul gând pe care îl avem acum este să câştigăm meciul cu FC Braşov. Asta este singura certitudine. Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare meci pe care îl avem. O echipă care se află la zece puncte de primul loc trebuie să joace. Dacă vom câştiga toate meciurile, iar ceilalţi mai pierd puncte putem ajunge şi la titlu. Este un maraton şi cine va pierde cele mai puţine puncte va câştiga titlul".

FC Brasov a avut o evolutie modesta în meciul cu Otelul Galati, pierzând în fata propriilor suporteri cu scorul de 0-2.
Marius Sumudică: "Eu niciodată nu am pierdut ca antrenor în faţa Vasluiului. Vreau ca jucătorii mei să aibă o altă atitudine şi să dea totul în teren. Cu o organizare bună sperăm să le punem probleme. Eu am mare încredere că vom face un meci foarte bun la Vaslui. Vom întâlni o echipă în mare formă, care a câştigat primele trei meciuri din acest campionat, dar şi cel din Cupa României. Vom încerca să scoatem maxim din acest joc. Sunt conştient că plecăm cu şansa a doua, dar noi mergem la Vaslui să ne batem pentru un rezultat bun".

Echipe probabile FC Vaslui - FC Brasov
FC Vaslui: Borjan - Ad.Gheorghiu, Papp, M.Constantin, Paíto - N'Doye (Gladstone / R.Costin), Anderson do Ó - Adailton, Wesley Lopes, L.Sânmărtean - Temwanjera;
FC Brasov: Felgueiras - Mateiu, Diogo Silva, Cr.Munteanu, Cr.Ionescu - Davide Dias, Nuno Viveiros, Enceanu, Udoji - Moutinho, Ilijoski;

Meciul FC Vaslui - FC Brasov este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

Rezumat video FC Vaslui - FC Brasov 0-1 Etapa 22

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare