Craciun fericit

sâmbătă, 24 decembrie 2011 |

Va dorim un Craciun fericit, casa plina de daruri, multe bucurii, sanatate si mai ales va doresc ca spiritul Craciunului sa va lumineze aceste zile magice. Echipa rezumateliga1.blogspot.com

Golurile saptamanii 4 - decembrie 2011

vineri, 23 decembrie 2011 |

Golurile saptamanii 4 - decembrie 2011

Clasament Liga 1 dupa Etapa 18

miercuri, 21 decembrie 2011 |

Clasament Liga 1 dupa Etapa 18:

Echipa Pct. Gol J
1 Dinamo 40 32-10 18
2 CFR 39 37-14 18
3 Rapid 37 30-17 18
4 Steaua 32 24-14 18
5 Otelul 31 17-14 18
6 Pandurii 30 29-18 18
7 Vaslui 30 28-17 18
8 U Cluj 28 24-18 18
9 Astra 25 17-17 18
10 Ceahlaul 22 16-23 18
11 Medias 21 26-31 18
12 FC Brasov 20 18-17 18
13 Petrolul 18 15-21 18
14 Vointa 17 12-22 18
15 Targu Mures 16 17-25 18
16 Sportul 14 17-31 18
17 Chiajna 11 12-32 18
18 CS Mioveni 9 12-42 18

Declaratie Viorel Hizo dupa FC Vaslui - Rapid 2-3

|

Declaratie Viorel Hizo dupa FC Vaslui - Rapid 2-3

"Ne doream să cîştigăm acest joc, din păcate echipa naostră a făcut greşeli pe care nu le-a comis tot campionatul. În momentul în care controlam jocul, Zmeu face o gafă pe care nu ştiu cum să o caracterizez, apoi după cîteva minute, cu o iresponsabilitate de neconceput, . Pentru mine, ce a făcut Pavlovici azi, nu se poate şterge cu buretele niciodată. Să calci un adversar la un metru de arbitru este incalificabil. Din păcate, asta e echipa cu care am terminat campionatul. Cu Milanov fundaş central, dar a fost poate cel mai bun fundaş al nostru azi, şi cu Puia în poartă.
Pavlovici va trebui să îşi găsească o altă locaţie. Nu mai pot tolera aşa ceva! Mîine o să am o discuţie cu domnul Porumboiu, m-am săturat de asemenea fiţe.
Rapidul să se uite la meciul din tur şi apoi să vorbească. Cînd trebuia eliminat Alexa, cînd ne-a fost anulat un gol. Altfel, să tacă din gură Rapidul".

Promotie tablete: TVA-ul inapoi la orice tableta Samsung

marți, 20 decembrie 2011 |

Cumpara orice tableta Wi-fi Samsung in perioada 6 – 31 decembrie 2011 si primesti TVA-ul inapoi, sub forma de Card Cadou! Nu intra in campanie tabletele Samsung cu 3G.

Cardul Cadou poate fi utilizat in perioada 1 - 11 februarie 2012, pentru a comanda orice produs din categoriile: Notebook / Laptop, Tablete, Telefoane Mobile.

Cardul Cadou este transmis in format electronic, prin e-mail, in aceeasi zi dupa emiterea facturii. Cardul Cadou este transmisibil si nu poate fi cumulat cu alte Carduri Cadou.

Declaratii si reactii dupa FC Vaslui - Rapid 2-3

|

Declaratii si reactii dupa FC Vaslui - Rapid 2-3

Brazilianul Wesley, a declarat la finalul meciului cu Rapid: "Sîntem supăraţi, asta e valoarea noastră. N-avem ce face, trebuie să ţinem capul sus. Avem un patron şi un antrenor care sînt alături de noi. Ce puteau să ne spună? Sînt toţi supăraţi, asta e viaţa. Am pierdut 3 puncte, nu contează cine a greşit, cine a jucat, cine a luat roşu. Toţi vorbiţi că eu plec de la Vaslui, dacă domnul Porumboiu zice că nu mai vrea să stau, îmi spune şi plec în Brazilia. Nu mă interesează cine vorbeşte despre mine".

Fundaşul Vasluiului, Paul Papp, a declarat: "Cred că ne-am îndepărtat de obiectiv, de titlu. Sîntem foarte supăraţi. Nu pot să zic că domnul Hizo ne-a certat, sîntem dezamăgiţi. Am stat atît de mult timp în cantonament şi n-am realizat mai nimic în campionat. Am intrat în teren concentraţi, dar am făcut nişte greşeli care ne-au costat".

Mijlocaşul Rapidului, Dan Alexa, a declarat la finalul meciului cu FC Vaslui: "Cîştigaseră Steaua, Dinamo şi CFR şi aveam nevoie mare de victorie. Ne bucurăm că am luat 6 puncte cu Vaslui şi am scăpat cu bine de aceste meciuri. Se cîştigă foarte greu aici, nu ştiu cine va mai reuşi să ia 3 puncte aici.
Pierdeam contactul cu echipele din faţă dacă nu învingeam şi era păcat. Nu vreau să comentez arbitrajul, i-am promis domnului Crăciunescu că nu mai vorbesc. Am cîştigat, e tot ce contează".

Atacantul rapidist, Daniel Pancu, a declarat la finalul meciului: "Este cea mai importantă victorie din acest campionat şi cred că am fi putut cîştiga la un scor mai mare, dar arbitrul cred că a influenţat evoluţia scorului. Bătăliile adevărate se dau întotdeauna în retur, atunci cînd noi vom aveam mai multe meciuri acasă şi va fi un avantaj"

Atacantul Rapidului, Ciprian Deac, a declarat: "Mă bucur pentru această victorie care ne menţine pe podium şi sperăm ca pînă la finalul campionatului să fim pe primul loc. Sincer, la faza în care am fost eliminat nu trebuia dat nici fault.
Noi ne-am pregătit bine toată săptămîna şi ştiam că ne aşteaptă un meci greu".

Portarul Rapidului, Dani Coman, dupa victoria in fata celor de la Vaslui: "Normal că a fost un joc tensionat, am jucat cu o echipă care se luptă ca şi noi la titlu. Va fi greu pentru orice echipă să se impună aici.
Importante sînt cele trei puncte, nu faptul că am cîştigat pe final. Am avut un ţel comun, acela de a cîştiga, Răzvan a ştiut să ne motiveze. Întotdeauna ne-am gîndit la titlu, de cînd a început campionatul.
Nu vreau să discut de arbitraj, sînt persoane abilitate să facă asta".

Declaratie Razvan Lucescu dupa FC Vaslui - Rapid 2-3

|

Declaratie Razvan Lucescu dupa FC Vaslui - Rapid 2-3

"A fost un meci destul de greu din cauza erorilor de arbitraj. Eliminare gratuită la Deac şi penalty incontestabil la Teixeira. S-a îngreunat un meci pe care îl controlam fără probleme.
Am debutat modest, permiţînd Vasluiului să marcheze. Dar am reuşit să revenim şi să avem avantaj la pauză. Ne mulţumeam pe final şi cu 2-2. Le-am spus jucătorilor că am venit să cîştigăm, dar ne-am fi mulţumit şi cu o remiză. Am cîştigat pentru că aşa a vrut Dumnezeu şi că am meritat. Se cîştigă foarte greu la Vaslui, se joacă un fotbal agresiv, dincolo de limitele normalului. Astfel de meciuri te întăresc.
Un cartonaş jenant la Deac, s-a întîmplat totul în faţa mea. Am vorbit la pauză cu Deac, i-am spus că va fi vînat. Am convenit că îl voi schimba după 10 minute, simţea şi el că va fi eliminat".

Rezumat video FC Vaslui - Rapid 2-3 Etapa 18

|

Echipe de start:

FC Vaslui: 22. Puia - 77. P. Jovanovici, 3. Papp, 23. Pavlovici, 20. Milanov - 5. Zmeu, 11. Milisavljevici, 10. Adailton, 80. Wesley, 18. L. Sînmărtean - 19. Temwanjera
Rezerve: 33. M. Luca, 7. R. Neagu, 9. Y. Bello, 25. Gerlem, 30. R. Costin, 27. Hugo Luz, 88.Buhăescu
Antrenor: Viorel Hizo

Rapid: 1. D. Coman - 2. Rui Duarte, 4. M. Antonio, 15. Oros, 19. Bozovici - 8. N. Grigore, 5. Alexa, 20. Grigorie - 80. Texeira, 11. Pancu, 7. Deac
Rezerve: 90. C. Straton, 6. Al. Dăescu, 9. Cassio,  21. Sburlea, 30. Al. Ioniţă II, 32. I.Apostol, 14. M. Roman
Antrenor: Răzvan Lucescu

Declaratie Daniel Pancu inainte de FC Vaslui - Rapid

|

Declaratie Daniel Pancu inainte de FC Vaslui - Rapid

"Meciul cu Vaslui este ultimul din 2011 şi în caz că vom obţine un rezultat nefericit, nu şi-l doreşte nimeni, vom avea parte de o vacanţă mai tristă, dar noi nu luăm în considerare o înfrîngere.
Sîntem convinşi şi încrezători că vom pleca de la Vaslui cu un rezultat pozitiv, cu toate că vom întîlni una dintre cele mai puternice echipe din campionat pe teren propriu".

"Trebuie să demonstreze că ar face faţă la Rapid. La Vaslui demonstrează foarte bine. Nu e de rîs, că sînt echipe şi echipe, iar Rapid este o echipă mai pretenţioasă, mulţi au venit aici cu nasul pe sus, cu pieptul înainte, şi au plecat cu coada între picioare.
Totuşi, Wesley e un jucător de mare valoare, cred că se poate impune la orice echipă din România".

Meciul FC Vaslui - Rapid este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:30

VIDEO: Un autogol foarte interesant

|

VIDEO: Un autogol foarte interesant:


Declaratie Gigi Becali dupa Steaua - Vointa Sibiu

luni, 19 decembrie 2011 |

Declaratie Gigi Becali dupa Steaua - Vointa Sibiu

"Am făcut calculele. CFR-ul trebuie să facă două egaluri şi să îi batem în meciul direct. Eu am ce am cu CFR-ul, fiindcă Dinamo şi-a cîştigat punctele pe drept. CFR-ul are puncte luate pe nedrept. Am văzut în Gazeta Sporturilor cum sînt şase arbitri ai lor!
Am vorbit cu Porumboiu şi cu Borcea, dăm o sută de mii şi jucăm toate meciurile cu arbitri străini. Am vorbit şi cu Mircea Sandu şi e de acord! Ajungem la bătăi cu arbitrii! Pe Crăciunescu îl dăm afară dacă nu e de acord, îl dăm afară ca pe o măsea stricată. Eu îmi asum răspunderea, fiindcă eu am militat pentru Crăciunescu, şi spun că el nu mai este bărbat. NU mai ia decizii împotriva nimănui, s-a copilărit, a dat în mintea copiilor".

Declaratii si reactii dupa Steaua - Vointa Sibiu 1-0

|

Declaratii si reactii dupa Steaua - Vointa Sibiu 1-0

Antrenorul Stelei, Ilie Stan, a declarat dupa meciul cu Vointa Sibiu: "Am reuşit cîteva rezultate foarte importante în acest tur, ne aşteaptă un retur de foc, şi în campionat, şi în Europa. Dacă vom gestiona bine vacanţa, sigur alta va fi faţa echipei. Sînt mulţumit de jucători şi de cum au răspus cerinţelor mele, rămîne să jucăm aşa cum am terminat turul, am făcut un joc frumos.
Cel mai frumos moment de cînd am venit la Steaua a fost victoria cu Dinamo, dar şi cînd am calificat echipa în primăvara europeană.
Avem nevoie de odihnă, la anul vom fi mult mai puternici".

Fundaşul Stelei, Iasmin Latovlevici, a declarat la finalul meciului cu Vointa Sibiu: "Nu ştiu dacă am jucat ultimul meci la Steaua. Orice jucător vrea să plece, dar acum important e să se înţeleagă cluburile şi să fie bine pentru toată lumea. Am văzut speculaţii în presă, dacă e să fie la Saint Etienne vom vedea.
Eu sînt fericit că am luat cele 3 puncte, terenul a fost foarte greu, mă bucur de vacanţă în primul rînd, vom vedea ce va fi. E bine şi locul 4, pentru că ne-am pus multe piedici, ne-am împiedicat de propriile şireturi, dar trebuie să revenim la forma maximă.
Important e că am terminat bine, chiar dacă a fost doar 1-0, important e să ne liniştim şi să venim proaspeţi.
2011 a fost un an greoi, dar una peste alta s-a terminat bine, sîntem în cărţi la titlu, ne-am calificat în primăvară. Cel mai frumos moment a fost calificarea cu Larnaca".

Portarul Stelei, Ciprian Tătăruşanu, a declarat: "Dacă se putea mai mult, eram mai sus. Atît s-a putut anul ăsta, sperăm ca în retur să fim mai sus în clasament. Nu a fost un început de sezon prea bun, pentru că m-am accidentat, dar, spre final, cu victoria lui Dinamo şi calificarea a fost bine. Pentru mine victoria din Ştefan cel Mare a fost cea mai importantă, ne-am bucurat mai mult.
Cu Voinţa s-a văzut oboseala de la meciul cu Larnaca, dar e bine că am cîştigat.
Am luat vacanţă şi nu ne mai interesează rezultatul de la Vaslui - Rapid, probabil o să-l aflăm după".

Rezumat video Steaua - Vointa Sibiu 1-0 Etapa 18

|

Echipe de start:

Steaua: Tătăruşanu - Emeghara, Martinovici, Iliev, Latovlevici - Tatu, Bicfalvi, Bourceanu, Tănase - Mihai Costea, Nikolici
Rezerve: Stanca, Lupu, Florin Costea, Roşu, Năstasie, Cr. Puskas, T. Bălan
Antrenor: Ilie Stan

Vointa Sibiu: Miron - Sg. Bar, N. Grigore II, Apostol - Tătar, Dîlbea, Beza, Nicola - Maghici, Lukanovici, Popa
Rezerve: Zăvoi, Neguţ, Tînc, Bunea, Burlacu, Lungu, Forika
Antrenor: Alexandru Pelici

Promotie Philips: Cumpara doua produse Philips si ai DISCOUNT 50% la cel mai ieftin produs

|



Achizitioneaza acum doua produse Philips participante la campanie si ai DISCOUNT 50% la cel mai ieftin produs Philips achizitionat.
Perioada promotie: 15 noiembrie – 31 decembrie 2011.
Pentru a beneficia de discount, ambele produse trebuie sa apara in aceeasi comanda. Discountul de 50% se va acorda la produsul mai ieftin dintre cele doua.
Nu sunt eligibile pentru promotie produsele Philips din categoriile: Monitoare si Televizoare.

MARTI 20.12.2011: FC Vaslui - Rapid LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:30

|


Se anunta un meci foarte tensionat intre FC Vaslui si Rapid din cauza declaratiilor facute de celo doua parti. Razvan Lucescu nu poate conta pe Herea, un om de baza in echipa Rapid.
Obiectivul Rapidului de a castiga cele trei puncte este foarte dificil deoarece FC Vaslui a pierdut un singur meci acasa in acest sezon, in fata celor de la Ceahlaul.
Fiind ultimul meci din acest an, ambele echipe isi doresc victoria, in tur rapidistii au castigat cu 3-0.
Importanta meciului este data si de pozitia din clasament, Rapidul fiind pe locul 3 in campionat la 4 puncte de FC Vaslui care se afla pe locul 4.

Meciul FC Vaslui - Rapid este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:30

Rezumat video Barcelona - Santos 4-0 la Mondialul cluburilor

|

Barcelona a jucat foarte bine in finala de la Mondialul Cluburilor si a castigat cu 4-0 in fata celor de la Santos. Meciul a fost controlat de Barcelona de la un capat la altul.
Golurile au fost marcate de: Messi - 17, 82, Xavi - 24, Cesc Fabregas - 45.

Barcelona: Valdes - Daniel Alves, Pique (56 Mascherano), Puyol (85 Fontas), Abidal - Xavi, Busquets, Thiago Alcantara (79 Pedro) - Cesc Fabregas, Messi, Iniesta.
Antrenor: J. Guardiola

Santos: Rafael - Leo, Dracena, Rodrigo, Durval, Danilo (31 Elano) - Arouca, Henrique, Ganso (83 Ibson) - Borges (78 Kardec), Neymar.
Antrenor: M. Ramalho

LUNI 19.12.2011: Steaua - Vointa Sibiu LIVE pe Antena 1 si gsptv incepand cu ora 20:30

|

Steaua incheie meciurile din acest an cu un meci relativ usor in fata celor de la Vointa Sibiu.
Meciul este important pentru ambele echipe care au obiective total diferite, Steaua doreste o victorie pentru a reface diferenta fata de locul intai din campionat, in timp ce jucatorii de la Vointa Sibiu doresc o victorie pentru a se indeparta de zona fierbinta din clasament.
Steaua se confrunta cu multe accidentari iar Ilie Stan este nevoit din nou sa improvizeze.
Echipa probabila la Steaua: Tătăruşanu - Emeghara, Martinovici, Iliev, Latovlevici - Bicfalvi, Bourceanu, Cr. Tănase - Tatu, Nikolici, M. Costea

Meciul Steaua - Vointa Sibiu este LIVE pe Antena 1 si gsptv incepand cu ora 20:30

Rezumat video Otelul - Petrolul 1-0 Etapa 18

duminică, 18 decembrie 2011 |

Echipe de start:

Otelul: Grahovac - Râpă, Perendija, Ljubinkovic, Sălăgeanu - I. Neagu, I. Filip, Giurgiu - Antal, Pena, L. Iorga
Rezerve: Brăneţ, Skubic, Benga, G. Paraschiv, Frunză, Punosevac, Viglianti
Antrenor: Dorinel Munteanu

Petrolul: Bornescu - M. Tudor, Petrovic, Melinte, P. Stoica - Fl. Dumitru, Enescu - Borza, V. Negru, Stojimirovic - Opriţa
Rezerve: Zimmerman, Buleică, Buhuşi, Străuţ, Djurovic, Milea, M. Roman
Antrenor: Valeriu Răchită

Rezumat video U Cluj - CS Mioveni 2-2 Etapa 18

|

Echipe de start:

U Cluj: Matache - Achim, Abrudan, Pele, Grecu - Marinescu, Boştină, Bazzi - Machado, Niculescu, Ad. Cristea
Rezerve: Popa, Szilagyi, Vl. Morar, Nasser, Unguruşan, Cojocnean, Grozav

CS Mioveni: Oct. Popescu - Voicu, Olteanu, Săndulescu, Baicu - Enache, Gheorghe, Naidin, Mandea - Ayza, Cl. Ionescu
Rezerve: Cobrea, Neagu, Stoica, Miulescu, Creţu, Coşereanu, Nilă

Rezumat video Pandurii - Ceahlaul 1-1 Etapa 18

|

Echipe de start:

Pandurii: 80. Mingote - 4. Ad. Rusu, 3. Viera, 21. Chiricheş, 2. Al. Vlad - 16. D. Nistor, 5. Pintilii, 10. Cl. Voiculeţ - 28. Al. Maxim, 29. Batin, 6. Cardoso
Rezerve: Lazar, C. Cristea, Al. Grigoraş, C. Brata, Tătaru, I. Rada II, Lemnaru
Antrenor: Petre Grigoraş

Ceahlaul: 22. Villadsen - 25. Ţepeş, 24. Forminte, 4. Cazan, 8. Barna - 21. Monroy, 10. Al. Achim - 15. Bădescu, 18. Onciu, 11. Stana - 9. Gafiţa
Rezerve: Jovici, Marc, Nohai, Chitoşcă, Dumitraş, Edmar, Pavel
Antrenor: Costel Enache

Postări populare